Bij Female-Gamers zijn we tegenwoordig stukje bij beetje aan het streamen via Twitch. Het leuke is dat mensen van over de hele wereld naar je kunnen kijken terwijl je gamet, en daar ook bij kunnen chatten. Er is een onderwerp dat altijd voorbij komt op de chat.

Ik heb het niet over het laten zien van tieten of het schudden met borsten, wat menig Twitchchick ook regelmatig wordt gevraagd. Ik heb het over het D-woord: misschien wel de heetste release van dit jaar: Destiny. Elke keer dat ik stream begint er minimaal een persoon gigantisch te hypen over Destiny, zelfs als ik LEGO of The Sims 4 speel.

Het grappige is dat het binnen onze eigen redactie allemaal redelijk rustig blijft als het om Destiny gaat. Met drie chicks in de crew die bij Game Mania werken, zal het er ongetwijfeld morgen op de eerste verkoopdag wel over gaan, maar over het algemeen zijn we allemaal veel te druk bezig met de titel die volgens ons heel interessant is dit jaar: The Sims 4.

Ik ben over beide games even enthousiast, dankzij mijn vriend ben ik meer bekend geraakt met de Halo-franchise die zo briljant door Bungie is opgestart en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor Destiny. Ik maak me alleen zorgen over de woestijngedeeltes, want na dat in de beta iets meer te hebben ervaren is mijn aversie tegen woestijnen er niet minder op geworden. Ik heb (call me crazy) nou eenmaal een aversie tegen woestijndingen. Dat geldt niet alleen voor games, maar ook voor films en series.

Maar goed, de screenshots die je op Google Images kunt zien zijn veelbelovend en lang niet zo zanderig. Bovendien lijkt de gameplay redelijk feilloos te werken. Uiteraard is het hele idee van online multiplayer maar toch ook weer niet helemaal ook interessant, zeker voor iemand die niet bepaald een multiplayerfiguur is.

Sinds 2 uur vanmiddag zijn de beveiligde servers van Bungie en Activisions live gegaan en wordt er inmiddels al keihard op los gegamet. Momenteel zijn het voornamelijk journalisten die zich in de game bevinden, maar vanaf morgen kan iedereen na heel lang wachten eindelijk aan Destiny beginnen.

Helaas zal mijn vriend hem vooral spelen de eerste tijd, want hij moet hem reviewen. Een voordeeltje daarvan, is dat hij dan eindelijk bij de PC vandaan gaat, zodat ik kan bekijken hoe het met mijn Sims is gesteld. Wat zei Johan de voetballer ook alweer? Juist ja, elk nadeel heb z’n voordeel. Het is alleen niet zo goed voor je relatie, maar dat is gamen volgens Cosmopolitan sowieso al niet natuurlijk. Ik geniet er in ieder geval enorm van dat de feestdagen er weer aankomen en we weer van de ene dreamy gamerelease in de volgende vallen.

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.