De fantasy MMORPG RuneScape stelt miljoenen ‘slapende’ gebruikersnamen opnieuw beschikbaar om in de game te gebruiken.

Ben jij je naam zoals Lord_Mage8732 in Runescape inmiddels beu en wil je gewoon Lord_Mage heten? Binnenkort is dat dus mogelijk Voor het eerst sinds tien jaar is het weer mogelijk om jezelf een naam te geven zoals King_Elf, Lord_Mage of wat dacht je van Fonz.

Ongeveer 20 procent van de slapende accounts, circa 13 miljoen, zal deze week al beschikbaar zijn voor nieuwe eigenaren. De eerste groep karakternamen werden op 5 en 13 augustus al beschikbaar gemaakt voor de RuneScape community waardoor namen als Banksy, ElloEllo en Cakelord weer voor het grijpen lagen. In de aankomende weken worden er nog meer karakternamen vrijgegeven.

Voor spelers die in de eerste 24 uur na het vrijgeven van de eerste groep namen hun naam willen veranderen, is een minimaal level van 1000 vereist. Dit is om de spelers die al veel tijd hebben geïnvesteerd in RuneScape, als eerste de naam te laten kiezen die ze graag willen gebruiken. Na 24 uur kunnen alle leden een naam kiezen. Dus word jij de nieuwe King_Elf of ga je toch liever voor Fonz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.