Microsoft heeft aangekondigd dat later dit jaar een witte Xbox One met in combinatie van de kleurrijke actiegame Sunset Overdrive te koop zal zijn.
Tijdens de lancering van afgelopen november konden alleen de Microsoft medewerkers de witte Xbox One verkrijgen. De spelcomputer zal in september pas in Nederland uit komen. Het is nog niet bekend of de bundel met de shooter hier te koop zal zijn in Nederland. De cartoonachtige shooter Sunset Overdrive ligt eind oktober in de winkels.Sony heeft onlangs tijdens de E3-persconferentie aangekondigd dat de PlayStation 4 bij de release van Destiny op 9 september een bundel krijgt met de witte PlayStation 4 waarna de witte variant van de spelcomputer ook los te koop zal zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.