Transformers Universe kan weer twee nieuwe karakters verwelkomen. Decepticon Firebreaker en Autobot Macro zijn nu speelbaar in de game.

Macro draagt een zwaar slagzwaard waarmee hij in melee combat niet te stoppen is. Ook heeft Macro een schild die niet alleen hem, maar ook zijn bondgenoten binnen een bepaalde straal beschermd. Dankzij het schild verdwijnen ze tijdelijk uit het zicht.

Firebreaker is de eerste Decepticon in Transformers Universe met dekmantel opties. Firebreaker kan zijn schildmeter opofferen en zo de duur van zijn dekmantel verlengen. Hij kan ook een computervirus op zichzelf afroepen, hiermee vernietigd hij de eerste Autobot waarmee hij in contact komt.

David Nicholson, Vice president Transformers Universe:

“Van Soundwave tot Grimlock, Transformers heeft altijd voor diversiteit gestaan en we blijven dit in onze game doorvoeren. De dynamiek van het Transformers Universe slagveld verandert wederom met de introductie van Macro en Firebreaker, mede door hun specifieke combat  skills en specialismen. Onze groeiende community roept ook al een tijdje om Macro, dus het is geweldig dat we hem eindelijk in de game kunnen lanceren!”

“Meer dan 700.000 gezagvoerders hebben tot op heden genoten van onze Beta en we zijn heel benieuwd hoe deze nieuwe gevechten zullen verlopen. Je zou denken dat het makkelijk is om de uitkomst te  raden van een wedstrijd tussen sluipschutters en ridders, maar in Transformers Universe is niets zeker.”

De introductie van Macro en Firebreaker volgt op de recente onthulling van de motor strijders Swagger  en Diabla en onderstreept de intentie van Jagex om regelmatig content updates te bieden in de aanloop naar de volledige lancering. PC en Mac spelers kunnen ervoor kiezen om de Transformers Universe cliënt te  installeren of de game rechtstreeks via de browser te spelen op www.transformeruniverse.com.

 

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.