Brainiac’s duivelse plan word onthuld in de nieuwe LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Brainiac wil de Aarde verkleinen en zijn vijanden de baas zijn door de “Lantern Rings” te gebruiken.

De superhelden van het DC Comics universum moeten hun krachten bundelen met de ‘Legion of Doom’ tijdens hun reis dwars door de ‘Lantern Worlds’ om deze snode schurk te weerhouden van het toevoegen van de aarde aan zijn gestoorde miniatuurcollectie.

Naast de trailer is er ook nieuw game artwork vrijgegeven, waarop Brainiac’s groeiende collectie aan steden te zien is en Batman, Superman, Lex Luthor, Solomon Grundy, Joker en Cheetah die zich klaar maken voor dit buitenaardse avontuur.

LEGO Batman3: Beyond Gotham verschijnt deze herfst op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, 3DS en PC.

 img_LEGO_Batman_3_Beyond_Gotham_Artwork

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.