Inmiddels kennen we het bedrijf Wargaming, ze maken die online free to play games met oorlogsvoertuigen. Maar het lijkt niet te stoppen, de community blijft maar groeien.

Na World of Tanks, World of Warplanes begint dan ook de release van World of Warships er aan te komen. Het is altijd een hele eer om tijdens de Gamescom de Wargaming stand in te mogen lopen. Het ziet er namelijk altijd netjes en gezellig uit, daarnaast krijg je een kopje koffie of gloeiend hete thee aangeboden. Maar daar draait het natuurlijk allemaal niet om.

img_World_Of_Warships_1

We werden meegenomen de wilde zee op, om hier met een mega schip doorheen te varen en andere schepen te verwoesten. Dit klinkt misschien saai maar dat was het totaal niet. Ik heb altijd moeite gehad met het vliegen en de tanks waren wel leuk om te spelen op de Xbox 360, maar wat heb ik mij vermaakt die vijf minuten op open zee.

De schepen zien er ontzettend mooi uit, ze zijn dan ook op schaal en detail na gemaakt de mensen bij Wargaming hebben de schepen in het echt gezien en alles in zich opgenomen. Dit allemaal om ons als gamer het idee te geven dat we niet zo maar met speelgoed schepen varen. De schepen worden onder gebracht in verschillende categorieën Aircraft carriers, Battleships, Cruisers and Destroyers. Op dit moment is de Alpha van de game bezig en zitten er al 75 verschillende schepen in. De keuze is de enorm zo kun je met snelle behendige schepen varen of met grote schepen die vooral veel schade aanrichten. In de Alpha zitten op dit moment vijf maps met ongeveer elk een afmeting van 50 bij 50km

Er is nog geen release datum bekend van de game maar tot die tijd kunnen we lekker blijven schieten met de tanks en de vliegtuigen.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.