Inmiddels is men al een beetje uitgespeeld met de vorige Borderlands games. De games die jouw uren plezier gaven en misschien wel één van de beste online multiplayer co-op games. Niet getreurd er is een nieuwe onderweg.

Borderlands: The Pre-Sequel wordt de nieuwe Borderlands titel van 2K. De game speelt zich of tussen deel één en deel twee en neemt je helemaal mee naar de maan. Met een aantal oude bekende characters uit de vorige delen zie je Handsome Jack van een goed persoon naar een kwaad persoon veranderen. De keuze die jij hebt tussen de speelbare karakters zijn Athena, Wilhelm, Nisha en natuurlijk Claptrap.

Het was even afwachten of deze game aan zou voelen als een echte Borderlands titel omdat hij gemaakt wordt door een andere studio. Voor zo ver ik de demo heb mogen spelen voelt het nog steeds aan als een Borderlands game. De graphics hebben weer dit aparte comic-look stijltje en op één of andere manier is de audio heel kenmerkend voor een Borderlands game maar dit is wat minder goed uit te leggen. Hetgeen wat wel opvalt is het feit dat je nu minder zwaartekracht hebt. Je zit natuurlijk op de maan wat betekend dat je een soort van extra zweefje kan maken. Dit is grappig maar ook redelijk irritant in sommige gevallen, je kunt namelijk niet zo goed inschatten hoe hoog je kunt komen en dit is ook nog eens per karakter anders. Het hoort er zeker bij want op de maan is er nu eenmaal geen zwaartekracht, maar je moet er wel aan wennen.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.