Wat is gamen zonder een goede headset? Daarom heeft Turtle Beach een aantal nieuwe consoleheadsets geintroduceert op Gamescom.
Turtle Beach is een van de vele toonaangevende audiomerken in de game-industrie. Op gamescom hebben ze hun nieuwe assortiment next-gen consoleheadsets geïntroduceerd. Waaronder de nieuwe limited edition Call of Duty: Advanced Warfare-headsets. De headset die menig Call of Duty fan in zijn collectie wilt hebben.
Daarnaast de volgende belangrijkste nieuwe producten:
• De eerste gaming headsets voor PlayStation®4 en Xbox One met DTS Headphone:X 7.1-surroundgeluid.• De eerste headset met volledig draadloos game- en chataudio voor Xbox One.• De eerste headset voor Playstation®4 met ruisonderdrukking en onzichtbare microfoons.• Limited edition Call of Duty®: Advanced Warfare-gameheadsets voor PlayStation®4 en Xbox One.

“Gamescom is een geweldige beurs voor consumenten en retailers met talloze fantastische titel- en hardwareintroducties. Wij vinden het fantastisch om onze meest geavanceerde consoleheadsets tot nu toe te kunnen tonen”, zegt Juergen Stark, Chief Executive Officer bij Turtle Beach Corporation. “Unicums in de industrie, zoals DTS Headphone:X 7.1-surroundgeluid en actieve ruisonderdrukking, zullen de ervaring voor Xbox One- en PlayStation®4-spelers verbeteren. De vraag in Europa naar next-genconsoles is groot geweest, en wij reageren daarop door console-gameheadsets te introduceren die zowel bij gamers als retailers in de smaak zullen vallen.”

Call of Duty®: Advanced Warfare

De limited edition Call of Duty®: Advanced Warfare-headsets zijn de ultieme accessoire voor fans van de franchise en zullen in lijn met de releasedatum van het spel worden uitgebracht.
PlayStation®4 Compatibele Headsets
De gloednieuwe Ear Force Elite 800 is, volgens Turtle Beach, de technologisch meest geavanceerde draadloze game-headset ooit, en legt de lat voor draadloze game-audio daarmee nog hoger. De Elite 800 is compatible met de PlayStation®4 en PlayStation®3 en maakt gebruik van DTS Headphone:X 7.1-surroundgeluid en actieve ruisonderdrukking om een ongelooflijke, meeslepende audio-ervaring te creëren.
De Ear Force Stealth 400 is een volledig draadloze stereoheadset die compatible is met PlayStation®4- en PlayStation®3-consoles. Een nieuw, licht en strak ontwerp zorgt voor comfort tijdens lange speelsessies of filmmarathons.

De Elite 800 en de Stealth 400 zijn verkrijgbaar vanaf herfst 2014.
Xbox One Compatibele Headsets
De Ear Force Stealth 500X is een volledig draadloze headset met surroundgeluid voor de Xbox One-console. De Stealth 500X geeft digitale audio weer via de optische aansluiting van de Xbox One en scheidt draadloze kanalen voor chat- en game-audio. Dankzij het meeslepende DTS Headphone:X 7.1-surroundgeluid en een volledig vernieuwd presetsysteem kunnen spelers surroundmodi gebruiken die nauwkeurig zijn afgestemd op verschillende soorten games, films en muziek. De Ear Force XO ONE is een lichte, comfortabele stereoheadset voor de Xbox One boordevol functies. De XO ONE is voorzien van nauwkeurig afgestemde 50 mm-luidsprekers, een multi-step Bass Boost en een Microphone Monitor. De hoogwaardige buigbare microfoon is afneembaar en kan worden gebruikt als hoofdtelefoon voor mobiele apparatuur.

Met de nieuwe Stealth 500X en XO ONE biedt Turtle Beach nu vijf Xbox One-headsets. In maart 2014 heeft Turtle Beach de eerste officieel in licentie gegeven Xbox One-headsets op de markt uitgebracht: de XO FOUR, de XO SEVEN en de Titanfall Atlas.
PC-gameheadsets
Heroes of the StormTM Stereo PC Gaming Headset
De Heroes of the StormTM-stereoheadset voor de pc is de ultieme headset voor fans van Heroes of the Storm, een nieuw en ruig online spel met teamgevechten en iconische personages uit meer dan 20 jaar Blizzard-spelgeschiedenis, inclusief de bekroonde franchises Warcraft®, Diablo® en StarCraft®. De nieuwe pc-gameheadset is voorzien van verwisselbare luidsprekerplaten, zodat fans hun headset kunnen voorzien van een uniek ontwerp met hun favoriete Blizzard-helden.
Ear Force Z60
De Ear Force® Z60 is de eerste pc-gameheadset met spelbepalend 7.1-kanaals DTS Headphone:X-surroundgeluid op de pc en Mac Ear Force Recon 320
De Ear Force Recon 320 brengt games met surroundgeluid voor een zeer concurrerende prijs naar de pc. Dankzij het ongelooflijke Dolby 7.1-surroundgeluid kunnen spelers vijanden lokaliseren en bij elk soort content genieten van accuraat en meeslepend surroundgeluid Ear Force Recon 100
De Ear Force Recon 100-stereoheadset voor pc-games, die exclusief in Europa wordt uitgebracht, biedt een ongelooflijke en comfortabele audio-ervaring voor pc’s en mobiele apparaten.

De Ear Force Z60, Recon 320, Recon 100 en Heroes of the StormTM headsets worden toegevoegd aan de groeiende pc-lineup van Turtle Beach, met daarin drie modellen die in 2013 zijn geïntroduceerd: de niet-draadloze Z SEVEN/draadloze Z300-headsets met surroundgeluid en de niet-draadloze Z22-stereoheadset. Deze nieuwe headsets dragen bij aan de inspanningen van Turtle Beach om een groter marktaandeel op de pc-markt voor gameheadsets te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.