FIFA is een jaarlijks terugkomende serie. Voor het eerst bevat een game de twintig Premier League stadions. FIFA 14 had er nog acht, maar FIFA 15 telt ze dus allemaal. Verder heeft elk publiek heeft zijn eigen liederen gekregen.Maar dit is niet de enige vernieuwing in de game. Er zijn meer dan 200 spelers opnieuw vastgelegd met een 3D-scan. Ook zien de spelers er meer als atleten uit. Daarnaast hebben ze wapperende haren gekregen. Behalve de spelers en de stadions hebben de velden ook een verandering ondergaan en is er voor het eerst de Turkse Süper Lig competitie. In de vorige FIFA series was het veld een beetje vlak. Maar nu heeft de impact van een harde wedstrijd invloed op het veld. Pollen die worden weggegleden of getrapt en voetstappen van spelers blijven zichtbaar op het veld. Ook word het tenue zichtbaar smeriger. De reclame borden langs het veld en de LED-verlichting zijn zo realistisch mogelijk gemaakt, net al een wapperende cornervlag en het natrillen van de lat. Tijdens de aanval en verdediging kan de verdediger nu ook het shirtje vasthouden van de tegenstander, en de bal word niet meteen weggeschoten bij een tackle. Bij het aanvallen zullen je teamgenoten meer loopacties ondernemen. De nieuwe skillmoves en passtypes kunnen je daar bij helpen.

De releasedatum van FIFA 15 is 26 september 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.