Aankomend weekend is het dan eindelijk zover EpiCon opent dan de deuren van de Brabanthallen in Den Bosch op 5 en 6 juli. Het ideale moment om jouw games te taxeren…
Duik de zolder van je ouders op, sorteer alles netjes en stop alle oude console’s en cartridges in een doos en neem die mee naar EpiCon. Magix Buttons de specialist op het gebied van ‘classic gaming’ is ook aanwezig op EpiCon. In hun ‘Tussen Games en Kitch’ kun je al je old school games en consoles laten taxeren door game-experts. Wie weet levert die oude NES- of Atari 2600-cartridge toch nog een flink bedrag op omdat hij uiterst zeldzaam blijkt te zijn. We lezen allemaal de verhalen op internet van mensen die hun oude doos met games weg doen en dan blijkt daar een zeldzame Stadium Events voor de NES in te zitten t.w.v. 75.000 dollar!
Heb je echt geen oude games meer of vind je het veel te leuk om er zelf nog mee te spelen, dan is een bezoekje aan de stand van Magix Buttons nog steeds de moeite waard. Bekijk hun uitgebreide gamecollectie of koop die ene game waar je al zo lang naar op zoek was. Doe mee aan de Ultra Street Fighter IV competitie op speciale Viewlix arcadekasten georganiseerd door Magix Buttons, Capcom en Shadaloo, waarmee je hele toffe prijzen kunt winnen.
Heb je nog geen kaarten voor EpiCon bestel ze dan via deze link voor €12.50 of koop ze aan de kassa voor €15.-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.