De game is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, Rabbids Invasion dat word uitgezonden op Nickelodeon (Nederland, België- en meer). De game laat je kiezen uit 20 afleveringen van de televisieserie en deelnemen aan de actie op het scherm.
De interactieve TV-serie wordt ontwikkeld door Ubisoft Barcelona, in samenwerking met Ubisoft Parijs en Ubisoft Casablanca, voor de Xbox One en Xbox 360 met Kinect, en de PlayStation 4 met PlayStation Camera.Terwijl de aflevering afspeelt, kijk en speel je mee met de Rabbids tijdens hun gekke avonturen. Spring in het rond met maffe activiteiten, zoals een virtueel eiergevecht met de Rabbids, zo snel mogelijk maffe poses nadoen of lanceer de Rabbids zelfs de lucht in! Maar liefst vier spelers op next gen-consoles en twee spelers op de Xbox 360 gaan de strijd aan om afleveringskampioen te worden. Met een gedeelde score speel je nieuwe afleveringen en content vrij.Marketing Director Marcel Keij:

“De Rabbids Invasion-televisieserie is erg populair bij kinderen en hun families. Daarom wilden we het succes van de serie laten mengen met de expertise van de studio’s om originele game-ervaringen te maken. Met de Rabbids Invasion interactieve televisieserie introduceren we een innovatieve manier waarop mensen met hun favoriete personages spelen. Dit is niet alleen televisie dat je kijkt, dit is televisie dat je speelt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.