De game Transformers Universe heeft weer twee nieuwe Transformers onthuld! Eerder werden al de Autobot Meltdown en de Decepticon Duststorm bekend gemaakt.
Catapult:Ze beweegt in de schaduw met de pas van een beruchte revolverheld en leest de wind als een rondcirkelende havik. Plaats Catapult voor lange afstanden met haar Phase Chamber gezekerd, het sluipschuttergeweer op scherp en license-to-terminate geactiveerd. Ze zet zich schrap in de modder. Ze is een mysterieuze eenling en de enige aanwijzing dat deze Autobot bestaat, is een tag die ze in iedere Decepticon heeft gekrast, die ze naar de schroothoop heeft gestuurd.


Shellshock:Met pensioen gaan is nooit een van Shellshock’s plannen geweest. Hij verschanst zich in zijn pantser, koortsachtig wachtend op het telefoontje. Tot de nok toe gevuld met munitie en zijn geliefde, zelf aangepaste, miniguns, zorgde hij ervoor dat uitbarstingen, muzzle velocities, kalibers en cartridges allemaal wat liefde kregen. Als carrièrekiller hoef je hem geen tweede keer te vragen om weer mee te doen aan de strijd. Zet deze moordenaar in mid-range met een opdracht tot vernietiging en Shellshock heeft iedere keer een geweldige tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.