De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Tot en met 20 april heeft Uplay (Ubisoft) zijn Spring Sale. Een mooie gelegenheid om daar de budgettip van deze week uit te halen.Rayman Legends
Releasedatum: 29 augustus 2013Genre: Platform Action AdventurePublisher: UbisoftPlatform: PCGezien bij: Uplay voor €17,99.Rayman heeft ons de afgelopen jaren op vele avonturen meegenomen. In dit avontuur ontdekken Rayman, Globox en de Teensies een mysterieuze tent met schilderijen. Als ze dichtbij zo’n schilderij komen, worden ze daarin gezogen. Ze komen in prachtige werelden terecht en beleven de gekste avonturen. Het meest besproken en misschien ook wel het bijzonderste aan deze game zijn de muzieklevels. Muziek en ritme worden gebruikt om het level door te spelen. Onderstaande trailer geeft je een idee van zo’n muzieklevel.

Haal deze game in huis als je houdt van de humor van de Rayman games. Ook als je eens een nieuwe combinatie van muziek en games wilt ontdekken, moet je deze game zeker proberen.Sla deze game over als platformers, veel kleuren en snel handelen niet jouw ding zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.