Je hebt een saai toilet, je houdt van games, je hebt een Hama Beads hobby en je hebt tijd over. Wat doe je dan? Dan ga je aan de slag!
De dag waarop ik besloot mijn toilet op te fleuren is denk ik ergens in november geweest. Ik vond hem maar te saai, te wit en te normaal. Ik ben aan de slag gegaan met mijn Hama Beads en heb over de maanden heen verschillende Mario karakters, omgevingen en aankleding gelegd, gestreken en opgeplakt met Pritt Poster Buddies (deze zijn weer makkelijk los te halen en opnieuw te gebruiken, maar houden alles ook netjes op zijn plek).

Sinds gisteren heb ik besloten dat mijn toilet dan eindelijk na iets minder dan een half jaar af is, maar ik denk eigenlijk stiekem dat hij nooit helemaal af zal zijn. Enfin, mensen waren nieuwsgierig en ik kreeg steeds vaker de vraag of het nou al af was. Vandaag dus de grote onthulling!

Hierboven een overzicht van het hele toilet. Het blenden van de foto’s is niet 100% perfect maar zo krijg je een goed idee van het geheel. (Klik op de foto om in te zoomen)







Alle patronen zijn te vinden via Google. De Blargg heb ik zelf gemaakt



De adventskalender komt bij de Xenos vandaan. Rode schild sleutelhanger komt uit een speelgoed automaat

Dingen als de Pez dispensers komen bij speelgoedwinkel Toys2Play vandaan. De minifiguurtjes zaten tijdelijk bij McDonalds Happy Meals

De Marioknuffels komen van de kermis

De handdoek komt van Etsy


Dankzij de sterren kan ik ‘s nachts makkelijker het lichtknopje op gevoel vinden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.