Films kijken, series kijken? Ik doe het allemaal even graag het liefst overal als ik even niets te doen heb (mocht dat voorkomen met een dreumes!). Een ideale app daarvoor is Netflix.Netflix is een online videotheek met onwijs veel series, films en documentaires. Je hebt een account nodig wat je kunt aanmaken via de website. Netflix is wel tegen betaling en kost je €7,99 per maand.


Op dit moment kun je gratis aanmelden voor 1 maand. Na die maand ga je het maandelijkse bedrag betalen. Netflix kun je via je console kijken. Wij kijken hem via de PlayStation 3 maar het is ook mogelijk via de Xbox 360, je smartphone of je tablet.

Via de iPhone/iPad werkt de app erg handig en is heel eenvoudig. Je bladert gemakkelijk door de categorieën en als je eenmaal een paar films gezien hebt zoekt hij ook nog eens uit wat je misschien leuk zou vinden.

Ik kan nu wel een hele omschrijving gaan geven maar de app is erg duidelijk, overzichtelijk en snel en daar gaat het uiteraard om. Hij is heel gebruiksvriendelijk. Een leuk weetje wat ik wel wil benoemen is dat je via je app Netflix je PlayStation kunt besturen via een optie, ik vind het zelf een stuk makkelijker dan met de controller.

De app is gratis te downloaden via iTunes en via de Google Play Store

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.