Daten via datingsites is tegenwoordig helemaal niet vreemd. Deze week in de appcheck dan ook Pepper.nl.
Zelf heb ik het niet (meer) nodig, ik ontdekte bijna 8 jaar geleden dat er ook leuke mannen in World of Warcraft rondliepen en leerde zo mijn man kennen. Dit wil echter niet zeggen dat ik nooit op een dating site rond gekeken heb. Tegenwoordig zijn dating sites veel toegankelijker. Zo heeft Pepper.nl een van de bekendere dating sites een app ontwikkeld die leden kunnen gebruiken.


Je hebt een profiel nodig wat je kunt aanmaken via Pepper.nl en je moet kiezen voor een full membership tegen betaling. Zonder full membership kun je de app niet gebruiken.

Met de app kun je matches vinden en profielen bekijken. Matches worden gebaseerd op hobby’s interesses wat je invult op je profiel.

Heb je iemand op het oog? Dan kun je via de app chatten en berichten sturen. Kortom je bent overal bereikbaar voor die ene leuke jongen!

De app Pepper.nl is gratis verkrijgbaar via iTunes. Android gebruikers kunnen nog geen gebruik maken van deze app. Of deze er gaat komen is nog onbekend.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.