Regelmatig komt er een artikel voorbij over trouwen in gamer stijl. In principe trouw je niet ieder jaar maar wat je wel ieder jaar meemaakt, is het een jaartje ouder worden. Wist je dat je een heel verjaardagsfeestje kan organiseren in Super Mario stijl?Checklist: – De uitnodiging- Gebak/taart/cupcakes- Drinken- Lekkernijen- Versieringen- Je outfitDe uitnodigingHet belangrijkste voor je gasten is om te weten waar je feestje is, vanaf hoe laat en of er nog speciale wensen zijn. Via deze leuke uitnodigingen kun je ze alles op tijd doorgeven.




Gebak/taart/cupcakesEen van de belangrijkste zaken tijdens een feestje is natuurlijk iets lekkers voor bij de koffie. Nu kun je als je creatief bent natuurlijk zelf cupcakes maken of een mooie Super Mario taart. Maar als je niet zo handig bent kun je gebruik maken van leuke opstekers.

Heb je liever een cupcake versiert met fondant, dan kun je deze ook online bestellen.



DrinkenJe kunt je gasten natuurlijk een eenvoudig glas geven, maar wat nog leuker is, is om je drinken ook aan te bieden in stijl. Met deze versieringen kun je plastic flesjes versieren.






LekkernijenNaast gebak en taart is het vaak zo dat je later nog wat op tafel zet. Er zijn zoveel leuke ideeën te vinden. Gebruik kaasbolletjes als vuurballen, witte spekjes als ijsballetjes, snij peperkoek in blokjes en maak zo een blokje.


VersieringNatuurlijk hoort bij een partijtje versiering. Helaas is er weinig te vinden. Maar je kunt natuurlijk zelf heel creatief zijn. Je kunt met gewone effen ballonnen al een hele hoop. Er zijn stickers, of je tekent ze zelf op met stift. Je maakt met papier een eigen vlaggenlijn. Tip: Print vanaf internet plaatjes uit en plak deze op een kartonnen vlaggenpunt die je weer vastmaakt aan touw of lint.



De OutfitNatuurlijk wil je er op je verjaardag op en top uitzien, zelfs dit kan in stijl. Er zijn verschillende shirts te verkrijgen voor kinderen en volwassenen.







Je kunt je Super Mario feest zo super Mario-achtig maken als je maar wil. Op internet is veel te vinden. Via Etsy kun je veel krijgen en via Pinterest vind je vele ideeën. Als je een beetje creatief bent kun je zelf al enorm veel voor elkaar krijgen.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.