De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Wij houden ‘m voor je in de gaten en nemen budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Titel: Jam with the BandReleasedatum: 21 mei 2010Genre: Muziek gamePublisher: NintendoPlatform: DSGezien bij: Bol.com voor €4,99Een carrière in de muziekindustrie, wie wil dat nu niet? Met Jam with the Band waan je je een componist, drummer en zanger tegelijk. Samen met de bandmanager ga je aan de slag om de wereld te veroveren. Je hebt 50 nummers tot je beschikking die je helemaal kunt veranderen naar je eigen smaak. Door bijvoorbeeld te neuriën in de microfoon, voeg je nieuwe melodieën toe. Je kunt ook zelf nieuwe nummers maken in de studio. De nummers die je tot je beschikking hebt gaan van Britney Spears tot Beethoven en er zijn zelf Old School gamemelodietjes te vinden. Daarnaast kun je via internet meer nummers downloaden, en je kunt samen met vrienden musiceren.


Haal deze game in huis als je het leuk vind om met muziek te knutselen. Je kunt creatief aan de slag of gewoon met vrienden nummers meespelen.Sla deze game over als je heel veel uitdaging zoekt. Er zijn geen doelen te behalen, geen scores te verbeteren en er is niets vrij te spelen in de carrière modus.

Bestel deze game meteen via deze link hieronder en speel ‘m morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.