In het eerste kwartaal van 2014 zal Trust met accessoires voor de PlayStation 4 komen. Onder de accessoires bevinden zich onder andere een PS4 Duo Charging Dock, PS4 USB Hub en een PS4 Chat Headset.
De nieuwe PlayStation 4 controllers zijn, net als de DualShock 3 controllers, wireless en moeten daarom opgeladen worden. De PlayStation 4 Duo Charging Dock is daar de perfecte oplossing voor. Met dit Docking Station laad je tegelijkertijd twee PlayStation 4 controllers op. Daarnaast bied het Docking Station een slimme oplossing om je controllers op te bergen.


Ook komt Trust met een speciale PlayStation 4 USB Hub. Deze hub is naadloos te integreren met het design van de PlayStation 4 en bevat 5 USB poorten, waarvan vier USB 2.0 poorten voor het aansluiten van bijvoorbeeld controllers, stuurwielen of een keyboard, en één USB 3.0 poort voor snelle data transfer.

Als laatste heeft Trust de PlayStation 4 Chat Headset voor de PlayStation 4 ontwikkeld. Dankzij de zachte oorhaak heeft de headset een perfecte en stevige pasvorm die ideaal is voor lange gamesessies. De headset is aan te sluiten op de draadloze PlayStation 4 controller en heeft een in-line microfoon. Hierdoor kun je eenvoudig met je vrienden communiceren en tactieken overleggen. Tevens is de headset geschikt voor smartphones en tablets.Alle drie de producten kunnen zonder installatie direct aangesloten en gebruikt worden. De Trust accessoires voor PlayStation 4 zijn verkrijgbaar in het eerste kwartaal van 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.