De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Wij houden ‘m voor je in de gaten en nemen budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut
Releasedatum: 25 oktober 2013Genre: Stealth Action RPGOntwikkelaar: Eidos MontrealPublisher: Square EnixPlatform: PCGezien bij: Steam voor €19,99

Jij speelt Adam Jensen, een ex-SWAT. Het verhaal speelt zich af in Detroit anno 2027. Oorlog is aan de orde van de dag en grote coöperaties ruiken mogelijkheden om hier geld uit te slaan. Eén van die bedrijven is Sarif Industries die zich gespecialiseerd heeft in cyberupgrades voor menselijke ledematen. Jij hebt na een laffe aanval zo’n upgrade toegediend gekregen. En nu wil je wraak nemen op degene die je dit hebben aangedaan!


Haal deze game in huis als je voor een leuke prijs de complete game inclusief alle DLC en extra’s wilt aanschaffen. Deze editie is sinds 25 oktober 2013 uit, maar de game bestaat al 2 jaar. Dit is je kans om alles in één keer aan te kopen.Sla deze game over als je niet over tactieken wilt nadenken en gewoon wilt knallen. En mocht je het origineel 2 jaar geleden via Steam hebben aangeschaft, dan ontvang je van Steam (of heb je inmiddels ontvangen) een speciaal aanbod om te upgraden naar deze editie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.