Sta je op het punt een 3DS of Wii U te kopen, wacht dan nog even want er gaan een aantal speciale pakketten verschijnen die je wellicht aanspreken. Zo gaan er in november twee exclusieve 3DS handhelds en drie Wii U pakketten uitkomen.
Het leuke aan de pakketten is, dat ze toevallig in de maand voor december uitkomen en ongetwijfeld op menig verlanglijst zal komen te staan.

Op 1 november is het moment om het jaar van Luigi goed af te sluiten. Op deze dag verschijnt de exclusieve Luigi Special Edition 3DS XL.De basis van de handheld is wit en voorzien van een Luigi silhouet in twee tinten groen.

Op 8 november verschijnt er een Mario & Luigi Premium Pack waarin je een 2-in-1 disk zit met New Super Mario Bros. U en New Super Luigi U, De Wii U zelf is de zwarte variant en bevat 32GB geheugen.

Op 15 november komt er een Wii U Party UBasic Pack uit, typisch iets voor het hele gezin. De Wii U is beschikbaar in het wit en bevat 8GB aan geheugen. Wii U Party zal op 25 oktober door Nintendo uitgebracht worden en dan in de bundel verschijnen samen met de al eerder uitgebracht Nintendo Land.

Op 22 november verschijnt de Just Dance 2014 Basic Pack. Ook hier zit een witte Wii U bij met 8GB aan geheugen. Naast Just Dance 2014 krijg je ook de Nintendo Land game erbij.

Ook zal op 22 november de lancering van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds plaatsvinden en verschijnt er die dag ook een Limited Edition 3DS XL van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Er iseen beperkte oplage van deze handheld beschikbaar die samen met de code van de nieuwste Zelda-game zal verschijnen. Je kan hem dus direct downloaden in de eShop van Nintendo. Deze 3DS XL is voorzien van een goudkleurige boven- en binnenkant en geheel zwart aan de onderkant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.