De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Wij houden ‘m voor je in de gaten en nemen budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Op 16 oktober is de Horror Sale in PlayStation Store van start gegaan. Daarom deze week een game uit deze sale.Sirrene Blood CurseReleasedatum: 31 oktober 2008Genre: Survival horrorDeveloper: Project SirenPlatform: PlayStation 3Gezien bij: PlayStation Store Horror Sale voor €7,01In deze game kruip je in de huid van meerdere personages om een gevecht op leven en dood te strijden tegen het kwaad. Een Amerikaanse verslagploeg komt in Hanuda om verslag te doen van een lang vervlogen legende. Ze komen in een ware nachtmerrie terecht, want een mysterieuze sirene roept alle doden weer tot leven met een lust voor bloed. Een survival horror ervaring midden in Japan.


Haal deze game in huis als je houdt van Japanse survival horror games en niets jou te gek of te vaag is. Je belandt van de ene situatie in de andere en je bent letterlijk op jezelf aangewezen.Sla deze game over als je meer van een horror game verwacht dan alleen griezelen en gruwelen. Een duidelijke verhaallijn en uitleg ontbreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.