Met een Maxis-look doelen we op de kleding en kapsels die in de game zitten of middels een uitbreiding toegevoegd zijn. Welke vinden wij de leukste?

Lisa: Mijn favoriete Maxis-made haarstijl is het kapsel met de haarband, die je in het uitbreidingspakket Na Middernacht vindt. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit Maxis-made kapsels gebruik, voor kapsels gebruik ik alleen downloads. Toch vind ik dit kapsel met haarband wel wat hebben. Mijn favoriete Maxis-made outfit is dit topje met open rug, en een strakke broek. Deze outfit zit bij het uitbreidingspakket Studentenleven. De Maxis-made outfits vind ik een stuk leuker en gebruik ik ook vaak. De Converse achtige schoenen gebruik ik eigenlijk altijd, bij bijna alle outfits vind ik ze leuk staan!

Heather:

 

Sandra: Mijn favoriete Maxis haarstijl is de korte nonchalante paardenstaart, deze is te vinden in de uitbreiding Middernacht. De outfit bestaat uit een langer bruin tuniekje met riem in de taille die te vinden is in Beestenbende, een simpele jeans die in de begingame zat en witte laarsjes uit Middernacht.

Patricia

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.