Je kan jouw Sim voorzien van een aantal eigenschappen, maar welke leuke kies jij altijd? En welke laat je het liefste links liggen?

Lisa: Mijn favoriete eigenschap voor een Sim is geboren kok. Ik vind het erg leuk om mijn Sim goed laten koken en allerlei nieuwe recepten uit te laten proberen. Met deze eigenschap gaat het allemaal nog wat makkelijker. De minst leuke eigenschap vind ik bindingsangst. Ik wil mijn Sims toch altijd verliefd laten worden en laten trouwen etc, en met deze eigenschap kan dat niet. Ik vind het dan altijd erg jammer dat als mijn Sim een leuke andere Sim heeft ontmoet in de stad, die Sim dan de eigenschap bindingsangst heeft.

Heather: Netjes, Goed gevoel voor humor en Handig kies ik meestal als eigenschappen. Ik heb een hekel aan Sims die hun troep niet opruimen. Kwaadaardig, Neuroot en Bankhanger’s kies ik eigenlijk nooit. Kleptomaan vind ik ook zo’n rare…

Sandra: Mijn Sims zijn vaak erg avontuurlijk, ik wil graag dat ze veel buiten zijn en dingen ontdekken. Een Sim die een huismus is en weinig weg gaat is niet wat voor mij. Een aantal van mijn favoriete eigenschappen voor mijn Sims zijn avontuurlijk, houdt van buiten, geboren kok en netjes. Ik wissel vaak wel een beetje met de eigenschappen en af en toe zit er een bankhanger bij of zelfs soms een kleptomaan. Mijn minst favoriete eigenschappen voor de Sims zijn de snob, geluksvogel en de eigenschappen die met het weer te maken hebben. Ik vind het jammer om een Sims een voordeel te geven ten opzichte van sommige weertypes of een geluksvogel waar alles vaak goed gaat. Ik heb liever een Sim waar ik meer mijn best voor moet doen om hem of haar gelukkig te houden.

Patricia Sportief, groene vingers, goed kunnen koken en soms een geluksvogel zijn vaak te vinden in de eigenshappen van mijn Sims. Maar eigenlijk nooit slordig, vals of kwaadaardig.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.