Als er een game is waar veel uitbreidingen voor zijn verschenen is dat De Sims wel. Maar welke pakketten voor De Sims 3 vinden we het leukste? En welke totaal niet?

Lisa: Mijn favoriete uitbreidingspakket is op dit moment Exotisch eiland. Alleen al die prachtige onderwaterwereld. Ik heb dit uitbreidingspakket al een tijdje en ik raak er maar niet op uitgekeken. Ook vind ik het uitbreidingspakket Bovennatuurlijk erg leuk, de zombies en andere wezens zijn erg vermakelijk. Het minst leuke uitbreidingspakket vind ik Wereldavonturen, heb daar nooit zo veel mee gedaan. De avonturen en puzzels trekken me niet zo, en ik vind de werelden erg langzaam laden.

Heather: Ik vond Ambities niet zo interessant omdat het op je Sims focussed. Ik vind Na Middernacht de leukste, omdat ze liften introduceren en wat hippere inrichtingen.

Sandra: Mijn favoriete uitbreidingspakketten zijn Wereldavonturen en Beestenbende. Wereldavonturen vind ik unieker dan Beestenbende en daarom is dat voor mij de uiteindelijke winnaar. Het bijzondere aan dit uitbreidingspakket is dat je kunt reizen naar andere landen en daar echt avonturen in piramides kan beleven, vechtkunst van de Chinezen kan leren en wijn proeven in Frankrijk. De manier waarop je in de piramides kan rondlopen vind ik erg bijzonder en het verveelt nooit om mummies kwaad te maken!

Patricia Jeetje er zijn er nogal wat uitgekomen dus dat is best lastig kiezen. Ik ben wel erg druk geweest met Wereldavonturen en nog steeds trouwens. Ik wil alles ontdekken, alles halen en verzamelen. Verder vind ik Exotsch Eiland ook wel leuk omdat je hier ook weer van alles in kan ontdekken. Ik vind ze allemaal wel iets hebben, de minst favoriete is denk ik het Studentenleven, daar besteed ik het minste aandacht aan.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.