Er zijn verschillende buurten waar je jouw Sims kan laten wonen. Maar in welke laten wij graag onze Sims wonen? Kiezen we voor veel water? De natuur? Of juist steden?

Lisa: Ik heb in veel buurten gespeeld, maar op dit moment speel ik het meest in Isla Paradiso. Ik vind het echt een prachtige buurt, waar veel te beleven is. De duikplekken, geheime eilanden, stranden en woonboten vind ik heel erg tof, en ik ontdek steeds weer nieuwe dingen in deze buurt. Absoluut mijn favoriet!

Heather: Lekker saai, maar in de standaard buurt, Sunset Valley. Als er genoeg kavels zijn om op te bouwen ben ik al tevreden.

Sandra: Ik speel het meeste in Bridgeport en Sunset Valley. Mijn voorkeur voor Sunset Valley is omdat er zoveel verschillende soorten huizen zijn en het een erg groene buurt is. Ik kies steeds vaker voor Bridgeport omdat dit veel flatgebouwen heeft en je daar echt in appartementjes kunt wonen en naar lounges of bars kan gaan. Dit is iets wat ik lang heb gemist in andere buurten en het is eindelijk gecombineerd naar een hele mooie uitvoering van een echte stad. Het stadse leven vind ik een erg leuke manier om eens iets compleet anders te doen met mijn Sims.

Patricia Sunset Valley is de buurt waar ik veel in speel. Maar sinds de laatste uitbreiding zit ik in het Exotisch Eiland gebeuren rond te hangen. Ik wil meer ontdekken en doen, dus daar blijf ik nog even hangen voor ik terug ga naar Sunset Valley, hoewel, ik kan mijn favoriete familie ook verhuizen natuurlijk..

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.