Van baby, peuter, kind, tiener, jongvolwassen, volwassen en een oudere ben je van alle leeftijdsmarkten thuis in De Sims. Maar met welke van deze leeftijdsgroepen gaan wij het liefste een avontuur aan?

Lisa: De leukste leeftijd vind ik jongvolwassen. Met deze leeftijd kun je alles, en is je Sim nog lekker jong. De minst leuke leeftijd vind ik peuter. De Sim peutertjes vind ik wel schattig, maar je hebt zo weinig interacties met peuters, en ook vind ik het inmiddels een beetje vervelend worden dat ik ze steeds zindelijk moet maken etcetera.

Heather: Ik vind babies, peuters en kinderen geen reet aan. Mijn Sims zijn altijd jongvolwassen, ook laat ik ze heel langzaam ouder worden.

Sandra: De verschillende leeftijden in het spel van De Sims 3 gebruik ik niet veel. Mijn Sims zijn vaak tieners of jong volwassenen die in het begin van hun zelfstandige leven staan. Dat vind ik de allerleukste leeftijden omdat ik beter een verhaal van hun leven kan maken en ze gebeurtenissen geven zoals verliefd worden, trouwen en kinderen krijgen. De leeftijd waarbij ze gewoon volwassen zijn of oudere vind ik wel leuk, maar niet het leukst. Het vervelendst vind ik de leeftijd waarin ze kind zijn. Ze zijn dan net niet oud genoeg om verliefd te worden of echte puberale acties uit te halen. Peuter vind ik leuker als kind omdat ze als peuter afhankelijker zijn van hun ouders en dat een leuke uitdaging geeft.

Patricia De leeftijd waar ik zelden mee speel zijn de ouderen. Op de een of andere manier trekt me niet zo. Ik heb ook nog nooit een heel leven voltooid.. Ik stop dan gewoon met het spelen van dit gezin en personage. Mijn favoriete leeftijd zijn de jongvolwassenen, lekker jong en in de bloei van hun leven en kunnen net wat meer dan tieners.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.