Je kan van alles, kapsels, kleding, meubels, woonaccessoires, voor jouw Sims downloaden, aan je spel toevoegen en gebruiken. Gebruiken wij ook downloads of houden we het bij de standaard geleverde producten?

Lisa: Ik maak veel gebruik van downloads, omdat ik het een echte aanvulling op het spel vind. Ik haal ze van fansites of uit de Store. Van fansites download ik veel anime- en game gerelateerde spullen, zoals deze game posters. Uit de Store haal ik wel eens premium materiaal. Deze posters komen van http://reinsimmy.tumblr.com/.

Heather: Eventueel linkjes naar DL-sites![/b]Ik gebruik geen downloads. Ik maak mijn huizen ook altijd met alleen het startpakket. Zo kan iedereen ze volledig downloaden.

Sandra: Ik heb een tijd lang gebruik gemaakt van fanmade creaties, van haarstijlen en kleding tot meubels en huizen. Hiervoor ging ik altijd naar The Sims Resource waar hele mooie dingen te vinden zijn. Ze hebben allerlei downloads voor alle drie De Sims games dus er is voor iedereen wat wils. Ik heb hele collecties bruidsjurken, meubels, haar, make-up en vloerkleden van deze site gehaald. Verder gebruik ik heel veel Store-items, het heeft een betere kwaliteit dan sommige spullen van fansites.

Patricia Bij de Sims 1 durfde ik niet echt te downloaden, ik was bang dat er iets met mijn spel zou gebeuren. In de Sims 2 downloade ik bijna alles wat los en vast zat! Wat geweldig was dat allemaal, totdat mijn Sims spel traag werd en niet meer vooruit te branden was. Toen ben ik er maar weer mee gestopt en hield ik het bij haar en kleding. In de Sims 3 ben ik hier ook niet zo heel veel mee bezig. Een enkele keer gooi ik wat geld in de SimsStore ertegenaan, maar vooral accessoires om mijn huizen leuk te maken.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.