Vandaag en morgen is er een nieuw festival voor gamers in Walibi Holland genaamd Game On! Er is van alles te beleven op het gebied van gamen, maar je kan natuurlijk ook gebruik maken van de attracties in het pretpark.
Een greep uit het game-aanbod dat je vandaag en morgen kan vinden in Wilbi:

Twee dagen lang de vetste games die je door het park heen kunt testen, ga je terug in de tijd met de beste games uit de oude doos, ga je in Mario stijl karten op de kartbaan, doe je mee aan coole racecompetities in de Racing corner en krijg je de controle over je eigen tank in World of Tanks. Oja, op het park tref je ook nog eens de bekendste gamecharacters met wie je uiteraard allemaal op de foto kan. Voor ieder wat wils!Naast alle games die gespeeld kunnen worden vindt er ook een dansshow met de dansers van het populaire tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ plaats. Na de show vinden er meet & greets plaats met de dansers. Ook kun je meedansen met de game ‘Just Dance 4’.

Beide avonden zullen afgesloten worden met een vuurwerkshow, beide dagen is Walibi tot 23:00 uur geopend. Een kaartje kan je makkelijk bestellen via de Walibi website en geeft je 5 euro korting. Ben jij van de partij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.