Girliegamer en trots. Daarvoor hoef je niet naakt op bed te gaan liggen met controllers op je tepels en vajayjay. Liever niet zelfs, controllers zijn gemaakt om in je handen te houden, en niet als kleding te dragen. Toch heeft een van mijn favo rubrieken op deze website van girliegamers juist wel met kleding te maken.Bij Female-Gamers proberen we altijd na te denken over leuke nieuwe manieren om jou (maar ook onszelf) te vermaken of informeren. Wat maakt ons platform zo anders dan al die andere gamesites? Uiteraard het feit dat wij schrijven voor gamende vrouwen. Een van mijn favoriete rubrieken hier op Female-Gamers is er ook eentje die je waarschijnlijk niet zo snel zou tegenkomen op een gamesite die gericht is op mannen: de stijl van.Je kent het wellicht van de cover van Cosmopolitan. Als je het blad openslaat, dan kun je ‘de look’ van de covercelebrity scoren. Vaak van merken van Nederlandse bodem, waardoor de prijzen lager liggen. Het is natuurlijk hartstikke grappig om eruit te kunnen zien als Charlize Theron, zonder dat je daarvoor een half jaarsalaris hoeft te sparen.

Onze Marieke (Lieverdd) is de vrouw achter deze rubriek en ze doet het erg leuk. De stijl van Princess Peach, Wonder Woman, Joel, Elizabeth en Samantha Swift; ze zijn allemaal al voorbij gekomen. Welke kleding draagt een personage meestal? Lieverdd zoekt er een toffe variant van die iets minder opvallend en iets meer casual is. Lekker subtiel, maar toch roept het die associatie op. Heerlijk! Het zijn mijn ultieme favo artikelen op Female-Gamers omdat ik het een hele originele manier vind om toch over games te schrijven. Gelukkig hebben we recentelijk de koppen bij elkaar gestoken en kun je binnenkort nog meer van deze grappige invalshoeken op Female-Gamers verwachten. Dat soort momenten zijn altijd spannend: Hoe gaan de anderen mijn idee vinden?

We zijn er goed uitgekomen. Benieuwd wat er dit jaar allemaal nog gaat komen? Houd Female-Gamers.nl dan vooral in de gaten, want het wordt leuk. En als je zelf nog briljante artikelideetjes hebt, of liever nog rubrieken, dan ben je natuurlijk altijd welkom om die bij ons achter te laten. Niet dat we zelf niks geweldigs kunnen bedenken, want er is dus al veel leuks en er komt nog veel meer goeds deze kant op. Ik ga er in ieder geval alvast lekker klaar voor zitten, in mijn Princess Peach-style outfit natuurlijk.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.