Bij het horen van de naam Netgamez is bij menig gamer een warme gloed door de aderen te voelen. In 2007 ging ‘The Autumn Edition’ niet door, maar er is nu jaren later ‘The Resurection’ aangekondigd in augustus.
Ooit was Netgamez mijn eerste grote lan! Een mooie gelegenheid om de mensen tegen wie ik altijd game en chat in het echt te zien. Het voelde zo vertrouwd, de eerste ‘irl’ meeting! En zo zijn er nog veel meer mooie, warme en leuke herinneringen aan de Netgamez lan’s.Veel bekende en grote lan parties zijn de afgelopen jaren gesneuveld, Netgamez gaat het opnieuw proberen en brengt ons ‘The Resurection’. Om deel te nemen aan Netgamez zijn er verschillende ‘Pledges‘ beschikbaar. Oftewel verschillende tickets om je een super weekend te laten beleven. Zo kan je als fan het project steunen of een combi-pakket aanschaffen voor je team.Er zijn al verschillende competities aangekondigd voor het Netgamez weekend:

  • Call of Duty 4 : Modern Warfare (5 vs 5)
  • Starcraft 2 (1 vs 1)
  • League of Legends (5 vs 5)
  • Counter Strike : Global Offensive (5 vs 5)
  • Shootmania (1 vs 1) (3 vs 3)

Er is nog niets bekend over een prijzenpot, maar daar zal ongetwijfeld meer over bekend gemaakt gaan worden. Daarnaast kan het maar zo zijn dat er ook nog nieuwe competities aan de lijst toegevoegd gaan worden. De belangrijkste informatie op een rij:Wanneer:16, 17 en 18 Augustus 2013Locatie:Home BoxxSymfonielaan 13438 EW NieuwegeinWebsite: Netgamez.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.