Ik heb elke dag een vast ritueel, omdat je tegenwoordig zoveel nieuws op internet kan lezen hebben wij geen krant maar lees ik bijna elke ochtend de Telegraaf nieuwtjes via de Telegraaf app.

Heel erg handig om up to date te zijn van alle nieuwtjes natuurlijk. Het leuke van de telegraaf vind ik dat je niet alleen het serieuze nieuws te lezen krijgt. De telegraaf kent vele onderdelen waar onderwerpen over geplaatst worden.

Zo kun je altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes over de sterren, de laatste games, sport maar ook het onderwerp vrouw, waar allerlei leuke nieuwtjes en artikelen staan geschreven voor vrouwen.

Naast het nieuws wat er vanzelf voorbij komt kun je ook zoekwoorden invoeren, alle nieuwtjes die hiermee te maken hebben komen er dan te staan. Verder is er nog een mogelijkheid om de meest populaire nieuwtjes te lezen.

De app is gratis te downloaden voor de iphone, ipod en ipad. En voor de android toestellen te downloaden via de Google Play Store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.