Een razend populaire app op dit moment is Candy Crush Saga. Speel jij hem al? Ik kan je in mijn intro al verklappen dat hij zeker approved is!Candy Crush heeft veel weg van Bejeweled. Je speelt figuurtjes weg door er 3 of meer op een rij te maken. Je gaat verschillende levels af die je uitspeelt.

Bij Candy Crush gaat dit gepaard met een verhaal, zelf zit ik op dit moment in het limonade meer. Volgens mij is dat ergens tussen level 30 en level 40. De bedoeling is dat je in de missies die je krijgt bijvoorbeeld ingrediënten vrijspelen, of gelatine wegspelen volbrengt. Dan ga je door naar het volgende level.

Je hebt iedere keer 5 levens maar het leuke is dat de game aan Facebook gekoppeld is, je kunt hem dus ook op je pc spelen. Je kunt je vrienden vragen om extra levens of hulp met het uitspelen van een level.

Een tip voor de nieuwe onder ons, accepteer niet gelijk al je levens als je geen levens meer hebt kun je er beter weer 5 accepteren dan kun je weer even door ;-).

Candy Crush Saga kun je spelen op de iPhone, iPad en op je Android toestel.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.