Wat is jouw guilty pleasure game? Wat speel je en praat je eigenlijk met niemand over? Wij biechten onze guilty pleasure games, en jij?

Patricia: Momenteel speel veel The Simpsons: Tapped Out op de iPad. Ik vind het erg leuk en check regelmatig hoe het staat met mijn Springfield! Helemaal als er in-game events zijn besteed ik er nog meer tijd aan om de speciale gebouwen en andere features binnen te slepen.

Heather: Sims 3. Ik ben niet zo van het families beheren en relaties onderhouden. Ik ben helemaal van het huizen bouwen! Als ik me verveel ga ik mooie huizen bedenken en maken en deze deel ik dan met de Sims 3 community. Sommige huizen zijn echte hits geworden, hoewel veel ook in teleurstellingen eindigden. Mijn huizen kun je hier vinden.

Svenja: The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth is een game die je op de op je mobiel of tablets kunt spelen. Hierbij is het de bedoeling om zoveel mogelijk troepen te maken en goede verdediging op te bouwen waarna je andere spelers gaat aanvallen voor hun grondstoffen. Wat vind ik het toch heerlijk om andere spelers te pesten.

Laura: Barbie’s Horse Adventures voor de PlayStation 2. Ik noem het gekscherend wel eens Barbie’s Whores Adventures, maar stiekem vind ik deze game ontzettend vermakelijk. Misschien komt het omdat ik diep van binnen paardengek ben, maar ik vind het heerlijk om door het blokkerige landschap heen te galopperen, op zoek naar veulentjes die zijn verdwaald. Plus, Barbie rocks!

Saskia: Candy Crush op Facebook en op mijn Smartphone. Het is zo’n irritant verslavend klote spelletje. Je wilt stoppen, maar dan nog eén leven. Dan komen er nieuwe bonussen, nieuwe levels en nieuwe tegenslagen. Gelukkig heb ik veel vrienden die ook spelen die kunnen helpen met levens geven en episodes vrij spelen.

Didi: Die is op dit moment erg makkelijk, dit is namelijk Candy Crush. Het bejeweld achtige spelletje voor op Facebook en je telefoon. Super verslavend en het word al helemaal leuk als je jou vrienden verslaat in de levels of ze inhaalt terwijl hun al dagen vast staan. Maar het wachten op levens is erg vervelend of dat je een week lang vast zit. Maar goed dit moeten we maar voor lief nemen. En ik merk dat voor heel veel mensen dit een guilty pleasure is dus of het dan nog echt een guilty pleasure is weet ik niet. Maar er vooruit komen zou je niet zomaar doen gelukkig helpt Facebook je een handje door het gewoon vol op je profiel te zetten.

Sandra: Mijn guilty pleasure game is voornamelijk Runescape, omdat dit lang niet altijd geaccepteerd wordt als echt coole game door andere gamers die ik ken. Ik loop er dan ook niet altijd mee te koop omdat je al gauw vervelende reacties krijgt, terwijl het natuurlijk een kwestie van meningen zijn. Daarnaast is The Sims 3 een echte guilty pleasure van mij. Een beetje families maken, gezinnetje uitbreiden en dan complete chaos veroorzaken!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.