Met al de games die ooit uit zijn gekomen, hoe kan je dan je favoriete game ever kiezen? Toch is dat de vraag van vandaag, Your favorite game of all time

Patricia: Als je al mijn antwoorden hebt gevolgd kan het bijna niet anders zijn dan De Sims reeks. Ik speel al vanaf het begin en het heeft me de afgelopen jaren blijven boeien. Ook telkens weer met de accessoires en uitbreidingen die uitgebracht worden. Ook al heb ik soms een Sims pauze en speel ik het een tijdje niet, ik blijf er toch op terugkomen.

Heather: Een game waar ik ooit mee begon op de Nintendo 64, en later op de Wii, waar je me voor mag wakker maken en waar ik de meeste lol mee heb beleeft, is toch wel Mario Kart. Ik hou niet zo van racegames, maar Mario Kart is gewoon tof. En met wie race ik dan altijd? Waluigi!

Svenja: Mijn favoriete game is de gehele Gears of War reeks, ik weet niet wat het is maar ik vind de games helemaal geweldig.

Laura: Super Mario World. Heel veel verschillende settings (werelden), kleurtjes, vrolijke muziek, grappige vijanden met veel variatie en natuurlijk YOSHI!

Saskia: Als dat na de afgelopen 30 dagen nog niet duidelijk was, World of Warcraft. Komende mei speel ik al weer 6 jaar. Begonnen met een trial account en geen idee wat ik deed, naar nu (24 mrt 2013) 2x 90, 1x 88, 1x 86, 6×85 en nog een 72 en 17 (bankje). Ik heb een level 90 monk welke momenteel de beste gear heeft van al mijn chars, mijn 90 paladin heeft de meeste achievementpunten van al mijn characters, namelijk 13075, wat vertaald naar 13925 account wide. Ik heb 466 unieke account wide pets en 157 mounts. Ik speel voornamelijk pve, ik haat pvp en vermijd bg’s zoveel mogelijk. Ik speel wel op pvp servers. Hoewel gegankt worden door 5 Alliance me niet echt aanspreekt, hoort het er gewoon bij vind ik.

Didi: Mario Kart is mijn favoriete game. Het maakt niet uit op welke console van Nintendo 64 tot de Wii hij blijft leuk. Ik vind het zeker niet de beste game maar wel de game waar ik over een langere periode heel veel plezier mee heb gehad. De Ds versie was ook geniaal op de camping met alle andere kinderen uit het pad.

Sandra: Enslaved – Odyssey to the west, eigenlijk om alles. Er zit techniek in verwerkt, robots, de karakters zijn geweldig, en een heleboel natuur. Het zit vol actie en tegelijkertijd zijn er ook rustige momenten om van het uitzicht te genieten. Ik vind het een echte aanrader!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.