Karakters in games zijn helemaal af als ze ook een bijpassende stem hebben. Er zijn bekende sterren (Amerikaanse celebs) die hun stem lenen aan een gamekarakter. We gaan het hebben over de Best voice acting.

Patricia: Mass Effect 3! Dat komt ook omdat er verschillende ‘celebrities’ de stemmen van de karakters hebben ingesproken. Freddie Prinze Jr. vind ik wel erg fijn om naar te luisteren.

Heather: Ik hou van Mark Hamill als The Joker in de Batman games en tekenfilm series. Ik vond het ook leuk dat hij in 2012 een BAFTA voor zijn stemwerk in Batman: Arkham City kreeg. En hij blijft natuurlijk Luke Skywalker.

Svenja: Beste voice acting vind ik Guild Wars 2 alle stemmen passen precies bij de personages en je kan gewoon horen dat er veel zorg naar is uitgegaan.

Laura: Oei, die vind ik lastig. Ik denk dat ik de voice acting in The Witcher 2 wel overtuigend vond. Duistere stem die paste goed bij het duistere hoofdpersonage en ook de vele andere stemmen waren zeer goed ingesproken.

Saskia: Mijn absolute favo game stem is Chris Metzen! Die is zo vreselijk sexy. Zijn opening speech van Blizzcon 2010 vond ik echt geweldig. Hij doet o.a. de stem van Thrall in WoW en Marine, Battlecruiser, Infested Marine en vele meer in StarCraft II.

Didi: Voor mijn gevoel moet dit haast wel een Rockstar game zijn. Zoveel geld dat daar in omgaat en het gaat echt niet alleen om de bekende voice acteurs maar het zit gewoon goed in elkaar. Of dit nu een Red Dead Redemption of een Max Payne is. Beide top titels met mooie dialogen die goed geacteerd zijn. En dan merk je pas hoeveel invloed een goede voice acteur heeft. Ik ben van mening dat de hele game staat of valt bij het kiezen van de verkeerde stemmen of slecht geacteerde scenes.

Sandra: Ik vind de stemmen in de Uncharted games heel goed gelukt, ze passen bij de karakters en ik zou ze nooit anders willen casten. Het leuke is dat ze de teksten ook heel goed uitspreken qua gevoel en intonatie. Bij andere games herken ik de stemmen soms ook en dat is altijd raar omdat je de uiterlijkheden van de andere games nog in gedachten hebt.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.