Tijd, dat is soms iets wat we allemaal missen in onze levens. Zo ook tijd om al de games die we leuk vinden te spelen. Maar wat staat er eigenlijk op onze wensenlijstjes? Vandaag in onze 30 dagen Video Game Challenge, A game you plan on playing.


Patricia: Het is lastig om nu al te zeggen wat ik in de toekomst ga spelen. Ik heb niet zo heel veel tijd meer sinds ik een kleine meid hier heb rondlopen, dus moet ik keuzes maken! Ik wil sowieso de nieuwste Sims uitbreidingen en accessoires hebben en dus ook spelen. Daarnaast lijkt Disney Infinity me ook erg leuk, wie houd er niet van Disney? Ik twijfel nog wel een beetje, maar de LEGO games lijken me toch ook wel erg leuk om te spelen, misschien in een uitverkoop dat ik deze aan ga schaffen.

Heather: Ik ben erg benieuwd naar Dead Island Riptide. Veel mensen vonden de eerste game niks, ik snap niet waarom want ik vond het een leuke kijk op zombies. Gezellig met een honkbalknuppel aan blauwe stranden hoofden inslaan. De setting was zo vreemd dat het fascinerend werd. Ik kan niet wachten om te zien wat ze van deel twee bakken.

Svenja: Mocht er ooit stiekem ergens in de toekomst een Left 4 Dead 3 uitkomen dan ga ik die zeker spelen. Ook hoop ik dus ergens dat die gepland staat en snel gaat uitkomen.

Laura: The Hiphop Dance Experience. Hij is heel erg stilletjes in Nederland verschenen en ik heb hem op een gegeven moment zelf maar gekocht een paar maanden terug. Hij zit alleen door mijn huidige thuissituatie nog steeds in het plastic, maar hopelijk komt daar snel verandering in.

Saskia: Ik kijk wel uit naar South Park the Stick of Truth en ik ben heel benieuwd naar Diablo III voor de Xbox 360.

Didi: Er zijn sowieso nog twee games die ik zo snel mogelijk wil uitspelen. Dit houd in zodra ik er tijd voor vind. Dit is Assassins Creed III, ondanks dat ik groot fan ben is deze door alle eindejaars-releases in de kast beland. De tweede game die ik nog moet uitspelen is Heavy Rain, omdat ik sinds kort ook een PlayStation heb en dol ben op dit soort games.

Sandra: De nieuwe Lara Croft staat absoluut op mijn verlanglijstje. Daarna SimCity omdat ik hier al sinds kinds af aan op zit te wachten en er nu eindelijk een nieuwe is! Er staan ook nog heel wat leuke games in mijn kast waar ik ooit een beginnetje mee heb gemaakt en die ik echt nog uit moet spelen!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.