Met de huidige techniek mag je wel wat verwachten. Een game moet er gewoon goed uit zien, welke vonden wij nu de beste graphics en of art style hebben? Game you think had the best graphics or art style.

Patricia: Met de huidige technieken worden games zo mooi! Neem als voorbeeld de laatste Tomb Raider. deze beelden doen je afvragen of je een game aan het spelen bent of dat je niet toevallig een film aan het kijken bent. Het is zo realistisch!

Heather: Ik ga voor Borderlands/ 2. Ik blijf de stijl van Borderlands erg origineel en tof vinden. Er is geen andere game in die stijl. Mensen die Borderlands karakters cosplayen laten zelfs die stijl van de game naar voren komen in hun kleding en make-up.

Svenja: De art style van guildwars 2 is super goed gemaakt en in mijn ogen heeft die dus ook de beste art style.

Laura: Ik vind nog steeds de stijl van ZombiU heel gaaf. Heel leuk om voor het eerst geweldige graphics te zien op een Nintendo-systeem, maar ook vind ik het heel gaaf dat alle zombies er anders uitzien en het stijltje pakt je meteen.

Saskia: Voor mij is dit Darksiders II. Er zijn vast wel betere games die ik nog nooit gespeeld heb en ik speel een beetje vals. Dit is de eerste game die ik kreeg om te reviewen op onze nieuwe HD televisie. Dit heeft op mijn zo’n indruk achter gelaten dat ik deze gewoon moest melden. Ook blijf ik de eerste en enige reviewer die Death sexy genoemd heeft.

Didi: Goede graphics zijn leuk maar ik ben vaak al tevreden met een game die er goed uitziet en hoef niet persee die uber graphics te hebben. De game die mij wel weg blies was The Witcher 2 Assassins of Kings. Al bij de eerste trailers wist je dat deze je niet teleur ging stellen en hij kwam ook in eens over gewaaid. Wat zag deze game er goed uit en binnenkort mogen we genieten van een nieuwe game gemaakt door dezelfde developers genaamd Cyberpunk 2077. We wachten in spanning af.

Sandra: De graphics van Assassin’s Creed games zijn geweldig, Enslaved vond ik heel mooi en Majin and the forsaken kingdom. Qua art vind ik Alice: Madness returns heel mooi, omdat het allemaal niet reëel is en het qua verhaal al erg artistiek is. De game is bijzonder omdat het zo gruwelijk en verknipt is.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.