Soms worden game franchises gigantisch uitgemolken en komt er een opvolger die de game weinig goeds brengt. Vandaag in onze 30 dagen Video Game Challenge, A game sequel which disappointed you.

Patricia: Ik kom even terug op de gameserie van gisteren, Emily’s Childhood. Een vervolg was True Love, alleen werd deze serie verspreid over een x-aantal weken dat het wel een soap begon te worden. Ook moest je per aflevering betalen om te kunnen spelen, of de game alvast aanschaffen en elke week pas verder spelen. Het verhaal heb ik dan ook nooit verder meegekregen, puur door het soapgehalte van wekelijkse afleveringen…

Heather: Worms 4 Mayhem! Wie ooit bedacht heeft dat Worms wel 3D kon worden moet echt een schop onder z’n kont krijgen. Worms is 2D! Worms 2: Armageddon blijft het beste deel!

Svenja: Halo 3: ODST vond ik teleurstellend nu is het dan ook niet echt een sequel maar meer een alleenstaande game. Maar als een Halo game was het niet echt wat ik ervan verwacht had, het speelt zich dan wel af tussen Halo 2 en Halo 3 maar alles wat eigenlijk in mijn ogen Halo was kon ik niet terugvinden in Halo 3: ODST.

Laura: New Super Mario Bros 2. Vond ik weinig vernieuwend en iets te makkelijk.

Saskia: Ik was zwaar teleurgesteld in Call of Duty: Black ops. Nu kun je je afvragen hoe kan een deel 1 nu een teleurstellende sequel zijn. Maar als je al jaren alle Call of Duties speelt en je krijgt er één die zo ontzettend tegen valt, dan vind ik dat ik de hele franchise wel als prequel mag zien. Black op reageerde slecht, schoot niet lekker en was gewoon één grote teleurstelling.

Didi: Wat hebben we lang moeten wachten tot er een deel twee kwam, en ik denk dat hij iedereen teleur heeft gesteld. Ik heb het natuurlijk over Duke Nukem Forever. De game is zovaak uit handjes gegeven dat er na 15 jaar eigenlijk alleen maar slechte dingen van over waren. Heel jammer voor een game waar veel mensen nostalgische gevoelens bij hadden. Voor vele hoop ik dat ze de game nog niet gespeeld hebben of niet gaan spelen. Het is bijna jammer dat we er 15 jaar op hebben gewacht, wat een zonde van onze tijd.

Sandra: Ik was teleurgesteld bij het tweede deel van Army of Two, niet om de gameplay of het verhaal, maar dat het wederom zo kort was dat ik in één middag met mijn vriend het spel al had uitgespeeld. Ik wou zo graag dat ze er een mega game van maken waar ik weken samen met mijn vriend kan gamen. De verhaallijnen zijn geweldig en niets is fijner dat de gameplay, maar als ik in 3 uurtjes al aan het eind van de game ben, dan kan ik toch wel zeggen dat ik op huilen sta. En vooral als het zo’n goede game is.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.