Wat is eigenlijk jouw Favorite genre? Wij hebben er antwoord op gegeven, in onze 30 dagen Video Game Challenge. We hebben ook nu weer verschillende interesses over wat nu onze favoriete genre is.

Patricia: Mij doe je een plezier met simulatie en/of casual games. En dan vooral time-management. je kan vaak zo stoppen met deze games en dat vind ik erg handig nu er een klein Female-Gamertje rondloopt hier in huis. Al kom ik erg weinig aan gamen toe met de kleine wijsneus. Soms is een MMORPG ook leuk als afwisseling, ligt eraan wat mijn game-maatjes weer voor bèta of iets dergelijks hebben kunnen regelen.

Heather: Action-Adventure, Horror en MMORPG. Kan niet één kiezen sorry. Gamen moet naar mijn mening afwisselend zijn! Alleen shooters word saai, alleen racen word saai naar mijn mening.

Svenja: Mijn favoriete genre is shooter, bijna alle games die ik heb zijn shooters. Hier en daar heb ik ook wel een paar andere zoals Guild Wars 2 of Final Fantasy. Maar ik vermaak me toch altijd wel met een shooter.

Laura: Ik denk platformgames; Rayman Origins en natuurlijk de Mario-franchise.

Saskia: Ik heb niet echt een specifiek genre wat ik alleen maar speel en altijd wil spelen. Ik heb een favo MMORPG. Ik speel graag first person shooters, maar alleen op de laptop, niet op een console. Ik heb wel eens een RTS gespeeld, maar echt goed ben ik er niet in. Ik heb wel RPG’s gespeeld, maar het grotere verhaal ontgaat me vaak. Sommige race games kan ik wel, sommige voor geen meter. Mijn favo game is een MMORPG, dus maakt dat MMORPG’s mijn favo genre als ik geen andere (meer) speel?

Didi: Eigenlijk speel ik echt alles. Of vind ik dat ik op zijn minst van allerlei verschillende genres geprobeerd moet hebben. Maar als ik dan terug kijk naar mijn game collectie vallen de shooters toch altijd wel in de smaak. Ondanks dat ze soms een beetje veel van het zelfde zijn of kort van stof, ik geniet er telkens van. En soms zit ik er zo in dat ik er lichtelijk agressief van word, gelukkig ben ik geboren met gezond verstand en zet ik de game dan uit.

Sandra: Mijn favoriete genre is fantasy, en daarnaast is een race game of avontuur game ook altijd welkom in mijn kast! Het is gewoon heerlijk om een karakter te spelen die iets heel goed kan, zoals vechten, en als de werelden heel mooi zijn dan heb je mij al gewonnen. Hoe meer bijzonder hoe beter, lijkt het meer op het dagelijks leven, dan moeten er wel super snelle auto’s in zitten anders is mijn interesse snel weg.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.