Soms speel je een game en denk je, daar zou ik wel willen wonen. En daar gaat de vraag van vandaag ook over Picture of a game setting you wish you lived in. En hier willen wij wel graag wonen en jij?

Patricia: In eerste instantie had ik geen flauw idee waar ik zou willen wonen en het antwoord schuldig zou moeten blijven. Hoewel Bioshock Infinite een interessante plaats is om te wonen kies ik toch voor De Sims 3 (heb je d’r weer met die Sims). Onlangs is er een nieuwe buurt voor De Sims 3 gelanceerd, Sunlit Tides, een eiland, veel strand, zee en wat bomen om verkoeling onder te zoeken. Ja, hier zou ik wel kunnen wonen!

Heather: Bowerstone Market in Fable III. Schattige huisjes, gezellige dorpssfeer en toch in een ‘stad’.

Svenja: Dat is wat moeilijker gezien dat de meeste games die ik speel eigenlijk ga over dat de mensheid bedreigt wordt of een of andere zombie uitbraak. Dan kies ik maar voor Guild Wars 2

Laura: Dead or Alive Extreme Beach Volleyball 2 natuurlijk. Lekker op een luxe eiland.

Saskia: Ik heb 2 leuke afbeeldingen gevonden die ik wel wil combineren. Waarom zou je een pc kast nodig hebben? De tweede afbeelding heeft het moederbord gewoon in een custom made bureau. Dat is toch de ultieme game setting. Lijkt me heerlijk.

Didi: Het is misschien niet zo lief of mooi als een tropisch eiland met witte stranden, maar ik wil best wel vertoeven in de game Alice Madness Returns. En of dat nu in de wonder wereld is die toch best wel creepy is of de zwart-wit wereldje waar de echte Alice is dat maakt mij niet uit. Beide zijn prachtige omgeving en ik verkies dan donker boven romantisch.

Sandra: Een plek waar ik graag zou willen leven is in Blur, waarbij je keihard kan racen en elkaar kapot kan schieten met allerlei abilities die je in de moeilijkste bochten weet te bemachtigen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je te hard een bocht in gaat, want als je crasht is er niets lichamelijk aan de hand en respawn je toch weer op de weg.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.