Vandaag geven we antwoord op de vraag: wie is onze Favorite protagonist, oftewel favoriete hoofdrolspeler. Wie vinden wij nu een good girl of dude?

Patricia: Bij het spelen van League of Legends speel je met een Champion. Ik ben van de ‘range’ helden en speel daarom graag met Ashe! Met haar pijl en boog staat ze haar mannetje. Daarnaast ziet ze er ook nog eens stoer en sexy uit.

Heather: Ik ga voor de LEGO Indiana Jones gezien de Atari games nou niet echt je van het zijn. Gewoon omdat Indiana Jones de bom is.

Svenja: Natuurlijk kan ik hier zeggen Marcus van Gears of War omdat ik er helemaal weg van ben ook deels omdat natuurlijk alle heren van Gears of War zo enorm gespierd zijn. Maar ik kies hier toch wel voor Link van Legend of Zelda. Toen ik begon met gamen was dat mijn held en nog steeds word ik gelukkig van Legend of Zelda games.

Laura: Oliver uit Ni No Kuni. Hij is heel schattig, heeft een heleboel trauma te verwerken maar stort zich toch helemaal in die andere wereld. Fantastisch.

Saskia: Thrall, Son of Durotan. Trall is de enige zoon van Durotan. Durotan word vermoord tijdens de ‘First War’. Thrall wordt daarna gevonden en opgevoed als slaaf en gladiator. Getraind in de kunst van de oorlog. Met de grote wens om zijn eigen soort mensen te leren kennen ontsnapt hij uit de slavernij en zweert hij alle orcs uit de slavernij te bevrijden. Hij gaat de tradities en kunsten van het sjamanisme bestuderen en leert zelf hoe hij de woede van de stormen en de aarde moet beheersen. Als hij erin slaagt zijn volk te bevrijden word hij verkozen tot Warchief van de orcs, Warchief van de Horde. Met wilskracht overleeft hij.

Didi: Professor Hershel Layton samen met Luke zijn mijn favoriete hoofdpersonen die de misdaad bestrijden. Samen met mijn puzzel hulp kunnen ze namelijk alles aan. Een ontzettend leuk duo waarvan we steeds meer en meer achtergrond informatie krijgen. En dit bevorderd alleen maar de verhaallijn in mijn ogen. Het is toch altijd leuk om iemand zijn hele levensverhaal te weten zelfs als ze virtueel zijn.

Sandra: Mijn favoriete held is Ezio, die ondanks alles toch het goede probeert na te streven. Hij is heel behendig en charismatisch, en de beste vechter als je het mij vraagt.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.