Wie vindt jij nu een leuke slechterik of tegenstander? Vandaag geven we antwoord op de vraag: Favorite antagonist in onze 30 dagen video game challenge.

Patricia: De Joker uit de Batman games! Ik weet niet wat het is, maar ik vind het een irritant mannetje. The Riddler eigenlijk ook met z’n stomme raadsels. Maar de Joker is het eerste dat in me opkwam!

Heather: Half life’s G-man met z’n attachékoffertje! Een soort van Big Brother is watching you. Met z’n rare stem en blauwe pak en onduidelijke motieven is hij lekker mysterieus! Hij is zo mysterieus dat we z’n echte naam niet eens weten.

Svenja: Ik kan me niet echt een favoriete antagonist bedenken zodra ze in het spel de slechterik zijn is mijn en enigste doel ze te verslaan. Maar Queen Myrrah van de Gears of War series vond ik aan de ene kant wel tof, bedoel ze heeft beschikt over een enorm leger. Alleen vind ik haar ergens niet zo heel erg slecht het enigst wat zij wilt is een plek voor haar onderdanen.

Laura: Vaas uit Far Cry 3. He’s so pretty, maar ook ontzettend raar…

Saskia: Garosh Hellscream, ook al heeft deze dikke orc het lef zich de nieuwe Warchief van de Horde te noemen. Zo ziet niemand hem. Hij heeft de plaats van Thrall ingepikt en we zien liever Thrall terug dan deze vechtersbaas. Zelfs Chris Metzen, Blizzard’s vice president of creative development, weet dat het verwijderen van Thrall vijanden maakte binnen de fans. Maar WoW had een nieuwe vijand nodig. “One we all love to hate”. Het verhaal van Hellscream gaat zich pas in de komende patches van WoW laten zien. Dus we moeten nog maar afwachten of we deze villain echt mogen gaan verslaan!?!? Ik ben echt heel benieuwd.

Didi: Ik weet dat hij niet gezien word als de hoofd vijand, maar ik geniet zo van de Riddler uit Batman Arkham City. Ik ben namelijk dol op ingewikkelde puzzels en mindfuckers. Ik kan gerust weken bezig zijn met een riddle om daar een antwoord op te vinden.

Sandra: Mijn favoriete tegenstanders zijn de mensen in Warp, waarin je kan verdwijnen als het kleine alien mannetje. Het leuke aan hun is dat als ze je zien ze meteen schieten. Wanneer je in één van de twee mensen verdwijnt krijgt de ander dat in de gaten en gaan ze op elkaar schieten. Ik vind dat gewoon hilarisch.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.