Sommige games speel je meerdere malen. Voor de vraag van vandaag moesten we even flink nadenken welke games wij meer dan vijfmaal hebben gespeeld. A game you’ve played more than five times.


Patricia: De Super Mario Bros. reeks heb ik echt al zo vaak gespeeld. Telt de De Sims reeks ook mee? Want die speel ik ook al jaren, ondanks dat de Mario serie dan al langer bestaat, ga ik denk ik toch maar voor De Sims 3.

 

Heather: Games met een lang verhaal speel ik eigenlijk nooit meer dan één keer. Ik heb het vaak dan wel gezien. Ik heb ook niet echt een drang om scores te verbeteren. Games die ik vaker dan vijf keer speel zijn vaak wat meer casual games zoals Mario Kart, Sims 3. Die start je op en stop je wanneer je wilt zonder aan een verhaal vast te zitten.

 

Svenja: Bijna alle games die ik haal speel ik meer dan vijf keer, maar de laatste paar zijn Guild Wars 2, Gears of War 3 en Call of Duty Black ops 2.

 

Laura: Super Mario World. Ik kan de eerste levels zelfs spelen met een blinddoek om als het moet. Het is nog steeds een van mijn favoriete games ooit. Ik ben dol op Yoshi en de kleuren, de verschillende werelden en de vrolijke muziekjes en gekke vijanden die in deze game voorkomen.

 

Saskia: Ik speel gelukkig meerdere games vaker, de verschillende call of duties, tekken tag tournament 2. Maar de enige game die ik wekelijks speel blijft voor mij toch echt World of Warcraft!

 

Didi: In eerste instantie dacht ik, ik heb echt niks zo vaak gespeeld dan ben ik het echt wel zat. Maar toen ik iets beter ging nadenken klopte dit niet want ik heb wel veel spellen vaker gespeeld met name alle oude spellen voor de NES. Van de Zelda’s tot de Mario’s ze zaten bijna vast geroest in het systeem. Stiekem heb ik ook de Barbie game vaak gespeeld (ik blijf toch een meisje) en Solstice want wat een maf spel was dat. Maar de game die ik het vaakst heb gespeeld en waarvan de cd vastgeroest zit in mijn PC is de Sims.

 

Sandra: Iedere game die ik heb heb ik vaak meer dan vijf keer gespeeld, maar als het om een complete story uitspelen gaat, dan heb ik Mini Ninja’s helaas zo vaak moeten spelen om mijn platinum trofee te halen, dat ik het de eerste paar jaar niet meer uit de kast haal. Ik denk dat ik ieder level toch wel 4 keer heb gespeeld, en sommige zelfs meer omdat ik de desbetreffende trofee niet kon halen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.