Met een blik naar het verleden is er een uitbreiding voor De Sims 3 uitgebracht die je meeneemt naar de jaren 70, 80 en 90. Kleding en items staan centraal in dit accessoires pakket.

Zoals je gewend bent van De Sims 3 bevat een accessoires pakket alleen een handjevol voorwerpen, een aantal kapsels en kledingstukken. In dit pakket is dit niet veel anders. Behalve dat er ook nog wat make-up mogelijkheden aan de game worden toegevoegd.

Ik ben zelf geboren in 1980 (autch!) en een aantal kledingstukken komen me bekend voor van foto’s, tv-series en videoclips. Met dit pakket kan je jouw Sims in deze gedateerde outfits laten paraderen. De outfits zijn gek, erg gekleurd en ik zou zelf het meeste in de (echte) winkels laten liggen.De voorwerpen zijn erg magertjes. Een enkele tv-meubel, bank en tafeltje is het eigenlijk. Met de komst van de Studententijd past dit pakket er wel erg bij. Goedkope en oude meubelstukken in je studentenkamertje past altijd! Je kan natuurlijk ook je rockband een nieuwe look geven!

Ondanks dat je een hele grote nieuwe garderobe krijgt voor je Sims en wat spulletjes om je huis mee op te leuken is de make-up een zeer welkome extra toevoeging. Als je een ware Sims verzamerlaar bent is dit natuurlijk leuk om toe te voegen aan je Sims collectie. Maar ik zou toch wachten tot hij ergens in de aanbieding is.Mijn Score:Gameplay: 7/10Fun: 6,5/10Levensduur: 6/10Graphics: 7/10Originaliteit: 6,5/10Totaalscore volgens reviewer: 6,6

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.