Een nieuwe rage ontstond met de komst van 4 plaatjes 1 woord. Op dit moment lijkt er een nieuwe hype te komen. Deze App zou de 4 plaatjes 1 woord app wel eens van zijn plaats kunnen stoten.

Toevallig dat ik gisteren op Facebook een plaatje voorbij zag komen. Iemand moest een merk raden, het deed me veel denken aan 4 plaatjes 1 woord. Nieuwsgierig als ik was ging ik meteen zoeken hoe deze app heette. Al snel vond ik Icomania.

De game laat je een plaatje zien, dit kan zijn van een merk, een stad, een film, een serie en alles is getekend. Gelukkig zijn de tekeningen best duidelijk en heb je het zo geraden.

Nadat je een bepaald aantal plaatjes geraden hebt ga je een level omhoog en speel je nieuwe plaatjes vrij.

Heel veel meer is er niet over te vertellen. Zelf vind ik het leuker als 4 plaatjes. Het enige nadeel is dat hij nog in het Engels is maar op zich hindert dat niet.

De app is verkrijgbaar voor de iPhone en iPad En via de google playstore

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.