Vandaag de 10e Trouwen in gamer stijl. Dit keer is het de 8-bit stijl die ons verrast. Of het nu gaat om details of om hele grote bruiloften, een thema kun je zo klein houden als je zelf wilt.

Maak kennis met Kelly en Chris. Een game designer en een web developer. Beide met een grote liefde voor games.

Zij wilde niets liever dan een huwelijk met een game thema, maar ook originele tradities wilde ze niet zomaar opgeven. Toch was er geen afgeronde boog te vinden, alles in pixel stijl. Zo bestonden de decoraties op tafel uit ruim 30.000 LEGO blokjes. Ze hebben een gezellige dag georganiseerd met veel van de gasten en hebben een bouwmiddag gehad voor deze tafel decoraties.

Tijdens het feest konden de gasten Rockband en Mario Kart spelen en overal waren pixelige details te vinden.

Ze hebben veel geld bespaard op dingen die zij onbelangrijk vonden. Zo was de jurk voor maar $100 gekocht tijdens een uitverkoop en was de taart juist heel duur omdat ze die graag goed wilden. Ook waren er consoles aanwezig en kon er samen gespeeld worden. De belangrijkste les van de dag was, RELAX, anders mis je je eigen bruiloft.

Voor Louis en Magaly begon het al met de uitnodiging. Geheel in het teken van de oude Atari Games.

Donelle en Adam hadden nog meer 8-bit details. Zelfs het boeket was 8-bit. Ook zij hadden een krapper budget en kozen ervoor om veel zelf te maken. Beide opgegroeid met de oude Atari games en ze wilden vooral geen saaie standaard bruiloft.

Haarspeldjes en een papieren cake topper. Helemaal zelf gemaakt. Dat was nog de minste stress.

Gefeliciteerd stelletjes.

bron: myjewelrybox en Offbeatbride

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.