Wellicht dat het een nieuwe hype gaat worden. De app die ik onder de loep neem in deze App Check, Vier plaatjes een woord. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze App.

Ik moet gelijk erbij vermelden dat dit geen hele lange App Check word want de App van deze week is heel erg eenvoudig maar oh zo leuk!

Je start met de game en je krijgt elke rond een viertal plaatjes te zien. Het is de bedoeling dat je naar aanleiding van de plaatjes het woord moet raden. Onder het plaatje staan een aantal letters, de letters hiervan moet je gebruiken. Je speelt het spel alleen, maar je kunt wel hulp inschakelen via Facebook.

Familie en bekenden van mij hebben zelfs een WhatsApp groep aangemaakt om zo elkaar te helpen want sommige woorden zijn toch wel heel lastig om te raden.

De game is zowel te spelen op de Android toestellen als de iPhone en iPad.

  • Download hier voor de iPhone/iPad versie.
  • Download hier voor de Android versie.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.