Dit kennen de meeste van ons nog wel uit onze kindertijd, Pokémon. De officiële Pokémon Compagny heeft nu een leuke app uitgebracht. Voor iOs of Android, dat maakt niet uit. Gratis te downloaden, ook in Nederland dit keer.

Hoewel je geen Nederlandse afleveringen kunt kijken en je het met de Engelse stemmen moet doen is het toch een leuke app. Iedere week zijn er vijftig afleveringen te bekijken en het aanbod wordt na deze week weer aangepast.Je hoeft het niet alleen met afleveringen te doen. Zo is er tussen 15 en 18 februari een film te zien. Pokémon the Movie: Kyurem vs. The Sword of Justice is als het eerst aan de beurt. Ik heb een iPhone, klik.Ik heb een Android telefoon, klik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.