Pinterest, ken je het al? Het is een soort online prikbord als ik het zo goed omschrijf. Je ‘pint’ je plaatjes en foto’s vast. In de App Check van deze week de Pinterest App.

Van de Pinterest gebruikers is 80% vrouw, leuk weetje natuurlijk. Zoals ik al in de intro vertelde is Pinterest een soort online prikbord en valt het onder Social media.

Bij Pinterest kun je een account aanmaken maar je kunt ook inloggen met je Facebook of Twitter account. Ik heb een apart account aangemaakt, mijn Pintrest pagina vind je hier. Op Pintereset kom je plaatjes, foto’s, producten, filmpjes en nog veel meer tegen. Ik kom regelmatig wat tegen op Facebook van winkels zoals Prenatal of een community voor moeders. Maar je kunt ook zelf heel veel vinden op Pinterest. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op Do It Yourself (DIY). En je komt allerlei foto’s en tips tegen voor leuke items of om inspiratie op te doen voor je woning.

Je kunt foto’s ‘repinnen’ zodat ze op jouw prikbord komen, maar je kunt ze ook liken. Je komt echt waanzinnig veel leuke dingen tegen. Ik heb gezocht op Super Mario en wat je dan tegenkomt is zo ontzettend leuk! Van Cake Pops tot versierde WC’s en spulletjes voor verjaardagsfeestjes. Leuk om inspiratie te krijgen voor een feestje of versiering.

Het rond surfen op Pinterest is erg verslavend! In de tijd dat ik de App Check type en zit te surfen ben ik alweer een kwartier verder met rondkijken.

Naast Pinnen kun je ook mensen volgen. Volg mij gerust! Ik probeer regelmatig iets op Pinterest te zetten aangezien ik aardig crea-bea ben. Oh en laat zeker je eigen naam even achter! Altijd leuk om meer mensen op Pinterest te volgen.

Pinterest is te downloaden via Google Play Store en via de App Store

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.